Boerderijstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

Boerderijstroom.nl/Hornestroom

Help het verenigingsleven en Plaatselijk Belang

OP 1 DECEMBER KOMEN WIJ MET EEN COLLECTIEVE AANBIEDING VOOR ALLE LEDEN VAN UDIROS.
STEUN JE PORTEMONEE EN JE CLUB.


"Hornestroom" wil helpen de energierekening van het verenigingsleven en het Hornesport complex in Oude- en Nieuwehorne struktureel te verlagen. Door sponsoring van bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen. U kunt dit initiatief steunen door Hornestroom te kopen, u sponsort dan gelijk uw eigen portemonee!

 

Het Hornesport complex is vanaf het begin heel energiezuinig ontworpen, door de financiele crisis zijn de zonnepanelen op het dak echter geschrapt uit de begroting, hierdoor blijft er nog nog een flinke stroomrekening over voor de gebruikers!!!

 

"Hornestroom" wordt nu nog geleverd door de stroombronnen van Boerderijstroom. Lokaal opgewekte groene stroom van de boerderij, met kleinschalige energieprojecten, zoals zonnepanelen of een windturbine.

 

Ook boeren en bedrijven in het dorp die zelf zonne-energie op hun dak willen leggen kunnen hun overschot via Hornestroom verkopen.

 

Ook partikulieren kunnen gunstig hun zonne-energie salderen via Boerderijstroom. Het mooiste zou zijn dat Hornestroom in de toekomst ook in het dorp zelf wordt opgewekt.

 

"Hornestroom" is net als boerderijstroom structureel goedkoper dan het standaard variabele tarief van uw regionale energiebedrijf.

 

Overstappen kan binnen 2 minuten, de overstap en financiële afhandeling wordt verzorgd door Greenchoice, een gerenommeerd groen energiebedrijf dat meermalen zeer positief beoordeeld is door de consumentenbond en de vereniging eigen huis.

 

Wilt u ook helpen de stroomrekening van het verenigingsleven en het Hornesportcomplex te verlagen, meld u dan hieronder aan op de groene button. Voor elke aanmelding op Hornestroom doet boerderijstroom een bijdrage aan Plaatselijk Belang Oude en Nieuwehorne afhankelijk van het verbruik.


Daarnaast sponsort boerderijstroom het volledige stroomverbruik voor ijsbaan ien-twa-trije en is het sponsor van het Flaeijelfeest.

 

Boerderijstroom sponsort bij Udiros 3 korfbalteams en twee reclame borden.

facebook icon

 

Facebook Hornestroom.

 

       

Op basis van het verbruik van ongeveer 50 klanten in Oude en Nieuwehorne, Katlijk en Bontebok is de bijdrage 2013 voor Plaatselijk Belang op 1432,34 Euro vastgesteld, ijs en weder dienende komt de bijdrage voor 2014 boven de 1750 euro, U kunt een handje helpen.

 

Hornestroom levert groene stroom en is voor een gemiddeld gezin ca 100 tot 200 euro voordeliger t.o.v. de van variabele contracten de grote energiebedrijven. Zakelijk zijn we heel voordelig besparingen tot 1000 euro zijn geen uitzondering. Hornestroom heeft dezelfde tarieven voor bestaande als nieuwe klanten en heeft een laag vastrecht.

 

U kunt zich hieronder aanmelden in het groene vak of bellen met:

Lammert Soet 06-50661253 voor een persoonlijke afspraak.

 

 

 

 

 

soetRIJBEWIJS 003

                                               

IMG 2483

                      

IMG 0546

 

 


AANMELDEN 
PARTICULIER

NAAR COLLECTIEVE AANBIEDING VOOR UDIROS LEDEN       
ZAKELIJK KORTINGSGARANTIE

 ZAKELIJK 1 JAAR VAST

 ZAKELIJK 3 JAAR VAST© 2017 Boerderijstroom  |  Privacy  |  Disclaimer