Boerderijstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

B&O Bandenservice

Bester hier Boerderijstroom van B&O Bandenservice

B&O Bandenservice is een allround bandenservicebedrijf, gevestigd in Bolsward. Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf dat op het gebied van banden in een zeer brede markt zijn kennis kan waarborgen. Wij zijn gevestigd in een nieuw bedrijfspand, welke is voorzien van de modernste technieken op het gebied van autoliften en digitale uitleesmogelijkheden.

B&O Bandenservice is een bandenservicebedrijf met jarenlange ervaring. Wij leveren en monteren banden en wielen in alle soorten en maten voor particulieren, transportbedrijven, de industrie en de landbouw.

Waar u op rijdt voor uw beroep of voor uw plezier, wij leveren de uitvoering en de kwaliteit die u wenst. Ons advies, gebaseerd op ervaring en vakmanschap, staat garant voor een goede band. Veelal hebben wij uw band op voorraad, zo niet dan kunnen wij deze uiteraard voor u bestellen.

B&O heeft 600 zonnepanelen op het dak liggen, ze gebruiken zelf maar 1/3 hiervan de rest wordt geleverd aan boerderijstroom en is te koop*

Bestel hieronder Boerderijstroom B&O via energieleverancier Greenchoice.


AANMELDEN 

PARTICULIER
Vul bij molen "B&O in.

COLLECTIEVE AANBIEDING VOOR WERKNEMERS VAN B&O


Vul bij molen "B&O in.

      

ZAKELIJK

vol bij molen "B&O" in

Bewaren
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewar
*Momenteel leveren wij wind GVO's bij de stroom van B&O in de toekomst willen we graag zon GVO's gaan leveren, maar daar zijn er nu nog te weinig van.

117fc0b6 253e 47b5 a591 f964ff68e973BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren


© 2022 Boerderijstroom  |  Privacy  |  Disclaimer