Boerderijstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

het-zonneveld

Bestel hier Stroom van Het-Zonneveld

DSC01624a
Energieboerderij en minicamping in de Dorppolder van Midden-Delfland. Met 8 kampeerplaatsen voor tenten (T1 t/m T8), 3 plaatsen voor kleine caravans of campers (C1 t/m C3) eventueel uitbreidbaar met P1 t/m P3 naar 6 plaatsen. Voor trekkers (paar fietsen, tentje) is er altijd wel een plekje vrij (TV1 TV2). Op alle plaatsen is 230V beschikbaar. In de informatieruimte staat een koel- /vrieskast voor de bezoekers. En er is WiFi.

Er is een trampoline, een vuurplaats, zandbak, schommels, een speelveld. De Oost-Gaag, vlak voor ons terrein, is een prima visplaats en een mooi startpunt voor kanotochten. En er zijn prachtige skate-, fiets- en wandelroutes uitgezet.
Van alles te doen voor elke leeftijd zowel op de camping als in de omgeving. Echter ook een prima plek om niets te doen. Gewoon tussen 2 bladzijden van een relaxt boek wat kijken naar de polder met het gras en het vee, met de vogels en de vlinders.

NB1: Ons terrein is slechts beperkt ingericht voor caravans of campers. In verband met de bereikbaarheid geldt er een maximale lengte van 590cm. Eventuele huisdieren in overleg. Zie ook ons reglement.

NB2: 230V komt direct uit ons eigen PV veld (zie De Boerderij). De aansluitwaarde is op alle plaatsen 6A.

Contactpersoon:

Kees van der Kooij
06 14408906


 Bestel hieronder Boerderijstroom "Het Zonneveld" via energieleverancier Greenchoice.

Boerderijstroom Partikulier
vul bij bronkeuze in "Het-Zonneveld"
   
 

Boerderijstroom ZAKELIJK
Vul bij kenmerk in "Het-Zonneveld"
 
© 2019 Boerderijstroom  |  Privacy  |  Disclaimer