Boerderijstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

Boerderijstroom.nl/DOCKaas

Bestel hier Boerderijstroom.nl/DOCKaas voor DOC leden.


DOC Kaas hecht waarde aan het verder verduurzamen van de zuivelketen. In dit kader biedt DOC Kaas u de unieke mogelijkheid om via Boerderijstroom, groene stroom te gebruiken die andere leden van DOC Kaas opgewekt hebben (bijvoorbeeld met een windmolen of zonnepanelen), dus uw collega DOC Kaas melkveehouders*. Als coöperatie verbindt DOC Kaas graag haar leden met elkaar. Het concept van stroom leveren door DOC Kaas leden aan DOC Kaas leden is een uniek concept.

Wie is Boerderijstroom?
Boerderijstroom is een onderneming die echte groene stroom opwekt via haar partners. Deze groene stroom is afkomstig van kleinschalige energieprojecten opgewekt door lokale (agrarische) ondernemers en zelfopwekkers in Nederland. Om ervoor te zorgen dat u deze stroom kunt afnemen, werkt Boerderijstroom samen met energieleverancier Greenchoice.

Wat zijn de voordelen van Boerderijstroom?
U weet waar uw stroom vandaan komt. Een aantal DOC Kaas melkveehouders zijn inmiddels toeleverancier van Boerderijstroom
Boerderijstroom is een kleinschalige organisatie en is zodoende gemakkelijk bereikbaar. Door deze korte lijnen is de prijs concurrerend.

Doordat Boerderijstroom samenwerkt met energieleverancier Greenchoice is er een goede en ervaren begeleiding in het overstapproces. Greenchoice verzorgt de facturering van uw energieverbruik. Bij vragen hierover kan Boerderijstroom u hiermee in eerste instantie verder helpen.

Als u gebruikt maakt van het aanbod van Greenchoice via Boerderijstroom, mag uw product en uw website het Boerderijstroom logo voeren. Dit helpt u mee uw melkveebedrijf verder te verduurzamen.

Wekt u zelf energie op, dan kunt u dat via Boerderijstroom aan Greenchoice leveren.

Boerderijstroom – DOC Kaas collectieve aanbieding.
Bent u geïnteresseerd geraakt in deze collectieve aanbieding? Per post heeft u de aanbieding van Boerderijstroom ontvangen. Deze is 1 maand geldig en geldt wanneer u binnen 2 maanden kunt overstappen naar Greenchoice.

Wanneer u nog gebonden bent aan een contract met uw huidige energieleverancier, dan kunt u ook op een later moment gebruik maken van de aanbieding hieronder. Hiervoor wordt wekelijks een nieuwe aanbieding gedaan op deze pagina.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met:
de heer Lammert Soet
Telefoonnummer: 06-5066 1253
e-mail:

Lammert Soet
 
Boerderijstroom
Langelijnbaan 63
8861 NW  HARLINGEN

* De stroom die een DOC lid opwekt, door middel van bijvoorbeeld een windmolen, wordt via Boerderijstroom aan energieleverancier Greenchoice geleverd. Greenchoice ontvangt hiervoor een Garantie van Oorsprong die wordt ingezet voor het verduurzamen van het verbruik van het DOC lid welke gebruik maakt van deze aanbieding.

Dit doet DOC Kaas aan duurzaamheid.


Bestel hieronder Boerderijstroom DOC via energieleverancier Greenchoice

Boerderijstroom Partikulier
vul bij bronkeuze in "DOC"
   
 

Boerderijstroom ZAKELIJK
Vul bij kenmerk in "DOC"
 


BewarenBewarenBewarenBewaren
boerderij+koeien 01 05 2013BewarenBewarenBewaren


© 2019 Boerderijstroom  |  Privacy  |  Disclaimer