Boerderijstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

Zakelijk

De klant is koning

Steeds meer consumenten verlangen duurzame groene producten, zeker in de recreatie, horeca, de voedselketen en de bouw, eigenlijk in alle sectoren kiest een deel van de consumenten bij gelijke kwaliteit en prijs voor een duurzaam product. Bij ons is groen voorliger dan grijs.


Duurzaam ondernemen

Dit heeft tot gevolg dat veel bedrijven bezig zijn hun bedrijfsproces te verduurzamen, zij kiezen in hun aanbestedingsprocedure steeds vaker toeleveranciers die duurzaam ondernemen. Unox plaatst een paginagrote advertentie over duurzame rookworst. Ook personeel werkt liever bij een groen bedrijf lees Personeel kiest voor duurzame werkgever . Bekijk hier een voorbeeld van enkele klanten van Boerderijstroom en Waddenstroom Harmonio Paardencoaching   Schulp Vruchtensappen en ZF.

 

Prequalificaties en aanbestedingen.

Bij veel prequalificaties en aanbestedingen wordt gevraagd naar uw duurzaamheid en CO2 afdruk. Steeds meer overheden, zoals gemeenten, RWS, waterschappen, en bedrijven nemen duurzaamheid mee in hun inkoopproces. Bijvoorbeeld Rijkswaterstaat koopt duurzaam in.


Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf.

De makkelijkste manier om uw bedrijf te verduurzamen is om Boerderijstroom te kopen. Overschrijven wordt voor u geregeld. Gebruikers van Boerderijstroom mogen het Boerderijstroomlogo voeren op hun website en producten.


 

 

 

 

BewarenBewaren

IMG 2145

offerte aanvragen zakelijk  profiterenBewarenBewaren


© 2022 Boerderijstroom  |  Privacy  |  Disclaimer